OPȚIUNI

Avort

 

Avortul este oprirea sarcinii din evoluție, adică curmarea vieții copilului în perioada intrauterină a ei.

Atunci când te gândești la avort e important să înțelegi ce se întâmplă în timpul avortului și după. Centrul nu oferă servicii avortive (nici medicamentoase) sau care conduc către avort, misiunea asumată de centru fiind sprijinirea mamei ȘI copilului.

Știm că în acest moment îți trec prin minte un milion de gânduri: Ce voi face? Cum le voi spune părinților mei? Cum va reacționa tatăl copilului? Unde voi locui de acum încolo? Cum îmi voi termina școala? Cum pot continua să lucrez în timpul sarcinii? Vorbim zilnic cu femei care trec prin diferite situații de criză.

Oprirea sarcinii este o decizie foarte dificilă, care nu trebuie luată la repezeală. Avortul poate avea consecințe fizice, psihice și emoționale care vă pot afecta pe termen lung. Trebuie să fii complet informată despre ce se întâmplă cu corpul și cu psihicul tău în timpul unui avort. Trebuie să cunoști și să înțelegi riscurile înainte să iei o decizie.


Deși nu efectuăm avorturi, credem cu tărie în dreptul la consimțământ informat, iar consilierii noștri sunt pregătiți să-ți ofere informațiile de care ai nevoie.

Credem că accesul la informații te va face mai puternică și vei putea lua o decizie corectă pentru tine și copilul tău, de aceea suntem aici pentru a răspunde la toate întrebările pe care le ai, cu dragoste și grijă.

Toată lumea merită dragoste și înțelegere, iar asta te include și pe tine și pe copilul tău.


Sună acum gratuit la la *8282 !

Un consilier este disponibil să-ți asculte problemele și să-ți răspundă la întrebări.