DESPRE NOI

Misiune și valori

 

Misiune

Centrul de consiliere și informare „Sfânta Împărăteasă Elena” sprijină în fiecare an 1500 de femei în criză de sarcină să se bucure de nașterea copilului.


Valori

1. Prețuim viața. De la fiecare copil nenăscut, la mamă, la toți cei cu care intrăm în contact, viața este valoroasă pentru noi. Credem că există întotdeauna o alegere în sprijinul vieții și că există întotdeauna o alternativă mai bună decât avortul.

Prin urmare, nu oferim niciodată sfaturi pentru realizarea avortului. Și prețuim orice formă de viață – inclusiv pe cei care au opiniile opuse.

2. Suntem dedicați adevărului. Suntem cinstiți și sinceri în toate relațiile pe care le avem cu cei cu care intrăm în contact. A fi sincer înseamnă că informăm clienții care se confruntă cu sarcini neplanificate în legătură cu faptul că au trei posibilități legale: păstrarea copilului, adopția și avortul.

3. Tratăm toți oamenii cu compasiune.

4. Ne angajăm să iubim necondiționat. De la bebeluși la mame, la cei care au nevoie de sprijinul nostru în urma unui avort, la personalul și voluntarii noștri, ne angajăm să îi iubim pe toți necondiționat.

5. Investim în oameni. Indiferent dacă acești oameni sunt femei, mame, tați, voluntari sau cei ce fac parte din personalul nostru, credem în oameni și investim în aceștia într-un mod practic.

6. Oferim speranță și viziune pentru un viitor mai bun. Realizăm acest lucru, lucrând cu femei în criză de sarcină, mame, familii părinți. Consiliem persoane care au nevoie de sprijin în urma unui avort și ne implicăm în programe de educație pentru viață dedicate adolescenților.