DESPRE NOI

Echipa

 

Alexandra Nadane

Licențiată în științele comunicării


A absolvit programele de master Managementul proiectelor în cadrul SNSPA și Consiliere în asistență socială în cadrul Facultății de Sociologie și Asistență Socială a Universității din București. Prin prisma activităților în care a fost implicată a observat nevoile și problemele cu care se confruntă deseori femeile însărcinate aflate în situații de criză și consideră că persoanele vulnerabile pot avea o viață mai bună dacă li se oferă sprijin.
 

Georgiana Mihaela Cioflan

Licențiată în asistență socială


Absolventă a programului de master Misiune Socială a Bisericii din cadrul facultății de Teologie Ortodoxă Justinian Patriarhul a Universității din București. Este o fire empatică, căreia îi place să interacționeze cu oamenii. A ales să lucreze la Centru pentru că își dorește să facă ceva cu sens, care să conteze, să fie sprijin pentru femeile în criză de sarcină pentru ca acestea să fie informate și conștiente de toate opțiunile pe care le au.
 

Manuela Manu

Licențiată în psihologie


Este licențiată în psihologie. De 18 ani lucrează cu copii, adolescenți, tineri, fie în situații de criză (relația de atașament, criză de sarcină, criză de originalitate la adolescenți, despărțirea de un prieten, despărțirea de un vis), fie probleme emoționale (gestionarea furiei, atacuri de panică etc.), stimă de sine, blocaje în comunicare etc. A inițiat și susținut o serie de training-uri și/sau ateliere de dezvoltare personală cu tematică diferită: ateliere de dezvoltare psiho-emoţională”, „Educație pentru sănătate”, „Comunicare Eficientă’”, „Managementul Timpului’’ etc. Din 2016 a început să își manifeste interesul pentru activități pro-viață ocupând o poziție activă atât prin intermediul consilierii psihologice pentru situații de criză cât și prin dezvoltarea unor trening-uri pentru adolescenți pe tematica în cauză. Îl place să lucreze cu adolescente, tinere și să asculte povești de viață.