VIRAL: Un profesor ține în brațe copilul unei studente în timpul cursului, pentru că „e nevoie de un sat ca să crești un copil”
28 septembrie 2021
Emoționant: ciclista Elinor Barker a câștigat argintul la JO Tokyo în timp ce era însărcinată
8 octombrie 2021
VIRAL: Un profesor ține în brațe copilul unei studente în timpul cursului, pentru că „e nevoie de un sat ca să crești un copil”
28 septembrie 2021
Emoționant: ciclista Elinor Barker a câștigat argintul la JO Tokyo în timp ce era însărcinată
8 octombrie 2021
 
NOUTĂȚI

„Însărcinată în pandemie” - Grup de informare online pentru femei însărcinate. Începe în 13 octombrie 2021

 

Ești însărcinată? Simți nevoia să ai acces la informații și să discuți cu specialiști care îți pot răspunde la întrebări legate de perioada sarcinii? Înscrie-te gratuit la grupul de informare pentru femei însărcinate „Însărcinată în pandemie”. Vor fi 10 întâlniri online a câte două ore, organizate pe o perioadă de 10 săptămâni. Întâlnirile vor avea loc în fiecare miercuri de la 18.00 la 20.00.

Acest grup a fost creat pe baza experienței de 2 ani în gestionarea grupurilor de sprijin pentru femei însărcinate. Am vorbit cu sute de femei despre căutările, neliniștile și provocările cu care se confruntă în timpul sarcinii, am centralizat datele și am creat un grup care să răspundă nevoilor tale și să te ajute să depășești cu bine momentele dificile.

Tematica grupului:

1. Miercuri, 13 octombrie: Dezvoltarea sarcinii, relația cu medicul ginecolog, posibile probleme pe parcursul sarcinii, naștere naturală/cezariană, recuperare post-natală. Invitat: Dr. Eliza-Maria Cloțea, medic rezident ginecolog.

2. Miercuri, 20 octombrie: Gestionarea stărilor emoționale negative în timpul sarcinii în context pandemic. Invitat: Psih. Alexandra Efrem.

3. Miercuri, 27 octombrie: Provocări apărute în relația cu partenerul în timpul sarcinii. Invitat: Psih. Alexandra Efrem.

4. Miercuri, 3 noiembrie: Provocări apărute în relația cu familia în timpul sarcinii. Invitat: Psih. Alexandra Efrem.

5. Miercuri, 10 noiembrie: Alimentația în timpul sarcinii și în perioada post-natală. Invitat: Dr. Oana Voropanov, medic rezident în diabet, nutriție și boli metabolice.

6. Miercuri, 17 noiembrie: Pregătirea emoțională pentru naștere în timpul pandemiei. Invitat: Psih. Alexandra Efrem.

7. Miercuri, 24 noiembrie: Exerciții fizice în perioada sarcinii și recuperarea post-natală. Invitat: kinetoterapeut.

8. Miercuri, 1 decembrie: Atelier despre alăptare.

9. Miercuri, 8 decembrie: Îngrijirea nou-născutului și depășirea problemelor care pot apărea în primul an de viață. Invitat: Dr. Alexandru Voropanov, medic rezident pediatru.

10. Miercuri, 15 decembrie: Primul ajutor la nou-născuți. Invitat: Dr. Alexandru Voropanov, medic rezident pediatru.

Le mulțumim specialiștilor (medici, consilier în alăptare, kinetoterapeut), care se implică pro-bono în acest proiect, deși fiecare are un program foarte încărcat. Ne bucurăm foarte mult că vă putem oferi gratuit acest sprijin. Vă rugăm ca atunci când vă înscrieți la grup să vă asigurați că aveți disponibilitatea de a participa la cele 10 întâlniri online organizate miercurea între orele 18.00 și 20.00. Întâlnirile se vor desfășura pe platforma Zoom.

Completați formularul de înscriere: https://forms.gle/mXKxxJuSuSNtd7zFA