Caravana „Sprijin pentru femei însărcinate și mame” la Poiana Copăceni
30 iunie 2021
Deschidem rubrica online „Întreabă psihologul despre sarcină și maternitate”
5 iulie 2021
Caravana „Sprijin pentru femei însărcinate și mame” la Poiana Copăceni
30 iunie 2021
Deschidem rubrica online „Întreabă psihologul despre sarcină și maternitate”
5 iulie 2021
 
NOUTĂȚI

Începe în 14 iulie: Grup de sprijin online pentru femei însărcinate în primul trimestru de sarcină

 

Ai aflat de curând că ești însărcinată? Felicitări! Urmează o călătorie minunată, plină de emoții, alături de bebelușul tău nenăscut. Uneori această călătorie este însoțită de temeri, incertitudini, iar alteori pur și simplu simți nevoia să vorbești cu cineva despre momentele prin care treci.
Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor tale, organizăm un grup de sprijin online pentru femei însărcinate în primul trimestru de sarcină. În cadrul grupului vei cunoaște alte femei însărcinate în primul trimestru, veți discuta împreună despre experiențele de viață, problemele și bucuriile din această perioadă a sarcinii.

Iată câteva păreri de la femei însărcinate care au participat la grupurile de sprijin organizate anterior:

„Mi-a plăcut foarte mult toată tematica. Atmosfera a fost excelentă, relaționarea excelentă. Nu mă așteptam să fie așa interactiv grupul. M-a surprins într-un mod plăcut. E singurul de genul acesta la care am participat așa. Sper să mai faceți” – Mihaela.

„A fost un prilej excelent să aflu lucruri noi. M-am simțit foarte apropiată atât de cele din grup, cât și de formatoare, care mi-au inspirat multa căldura și încredere.” – Irina

Întâlnirile se vor desfășura pe Zoom în fiecare miercuri de la 10.00 la 12.00, timp de 4 săptămâni. Prima întâlnire va fi miercuri, 14 iulie. Participarea este gratuită.

Completează formularul de înscriere: https://forms.gle/h6wjQ1ek16619cMH9