Acest site folosește cookie-uri pentru a-ți putea oferi cea mai bună experiență în utilizare. Informațiile cookie sunt stocate în navigatorul tău și au rolul de a te recunoaște când te întorci pe site-ul nostru și de a ajuta echipa noastră să înțeleagă care sunt secțiunile site-ului pe care le găsești mai interesante și mai utile.
Tara: „Prietenul meu mi-a spus că trebuie să aleg: pe el sau bebelușul”
19 decembrie 2020Moș Crăciun a venit la copiii care s-au născut datorită sprijinului dumneavoastră
24 decembrie 2020Tara: „Prietenul meu mi-a spus că trebuie să aleg: pe el sau bebelușul”
19 decembrie 2020Moș Crăciun a venit la copiii care s-au născut datorită sprijinului dumneavoastră
24 decembrie 2020NOUTĂȚI
Căutăm coordonator centru!
Căutăm o persoană pro-viață, cu experiență în management, cu dorința de a munci pentru dezvoltarea continuă a unui centru de sprijin pentru femeile în criză de sarcină. Urmăriți cu atenție cerințele de mai jos, iar dacă vă regăsiți și doriți să faceți un pas mare către sprijinirea femeilor în criză de sarcină, trimiteți următoarele documente pe adresa de mail alexandra.nadane@centrulsfantaelena.ro:
CV, scrisoare de intenție, recomandarea unui fost angajator/partener/colaborator profesional și un posibil plan de dezvoltare a activității unui centru pentru anul 2021.
Ocuparea postului se va face pe bază de concurs organizat în mai multe etape. Scopul concursului este tastarea capacității de a îndeplini obiectivele, sarcinile și responsabilitățile menționate și alegerea celui mai potrivit candidat.
Obiective generale:
Coordonatorul centrului este responsabil pentru implementarea scopurilor, obiectivelor, politicilor și planurilor stabilite în colaborare cu Președintele organizației, cooperând cu acesta în direcția pentru o bună coordonare instituțională:
- se asigură că personalul, serviciile oferite, și activitățile contribuie la îndeplinirea misiunii Centrului;
- se asigură că beneficiarii primesc servicii profesioniste de asistență socială în urma unei evaluări a nevoilor lor și conform unui plan de intervenție aprobat de echipa pluridisciplinară (psiholog, asistent social, director executiv);
- planifică, implementează și evaluează strategii și programe de dezvoltare, astfel încât Centrul să fie cunoscut de femeile în criză de sarcină din comunitate, de publicul general și de potențiali donatori;
- planifică, implementează și evaluează activități și proiecte de sprijin pentru beneficiari.
Sarcini și responsabilități:
1. Colaborarea cu Președintele organizației:
- lucrează cu Președintele la planificarea strategică, dezvoltarea scopurilor și obiectivelor, la elaborarea planului anual de activități, inclusiv la realizarea bugetelor și dezvoltarea acestora și la îmbunătățirea procedurilor de lucru.
- implementează scopurile, obiectivele, procedurile și planul anual de activitate stabilit împreună cu președintele și îl integrează în programul zilnic de lucru al Centrului;
- este interfața dintre Președinte și angajații Centrului;
- oferă Președintelui informații și rapoarte de activitate săptămânale;
- informează Președintele cu privire la orice problemă care poate afecta stabilitatea și dezvoltarea Centrului și oferă soluții posibile, astfel încât misiunea organizației să poată fi îndeplinită în mod eficient.
2. Sprijină misiunea organizației prin realizarea și dezvoltarea unor servicii și activități profesioniste:
- se documentează și înțelege nevoile și problemele următoarelor tipuri de beneficiari: femei în criză de sarcină, mame singure, femei care se confruntă cu depresie post-natală, pierderea unei sarcini traume post-avort și post-abuz;
- elaborează un plan de dezvoltare al Centrului, care include: obiective, activități, nevoi acoperite, costuri, interval de timp, resurse necesare și se asigură că acestea respectă misiunea Centrului;
- se asigură că standardele minime de funcționare ale Centrului sunt îndeplinite în fiecare zi de activitate;
- cunoaște și respectă toate procedurile interne ale Centrului.
3. Responsabilități legate de administrarea și gestionarea resurselor Centrului:
- planifică, organizează și verifică zilnic activitățile organizate în cadrul Centrului;
- analizează nevoile organizației și găsește soluții pentru rezolvarea lor;
- se asigură că angajații și voluntarii își îndeplinesc sarcinile stabilite;
- oferă feedback personalului și voluntarilor, în funcție de îndeplinirea eficientă a sarcinilor;
- creează o atmosferă care încurajează deschiderea, încrederea, respectul și dezvoltarea.
Cerințe:
1. Studii de licență/master în domeniile: Management, Administrarea Afacerilor, Managementul Resurselor Umane sau domenii conexe.
2. Experiență în management, inclusiv în gestionarea unei echipe de angajați.
3. Capacitatea de a rezolva probleme, abilități de a dezvolta proiecte specifice pentru activitatea Centrului, capacitatea de a relaționa cu angajați, beneficiari, voluntari, donatori.
4. Excelente abilități organizatorice.